nieuws

SNS Bank gaat polissen via internet verkopen

Archief

In de loop van dit jaar wil SNS Bank verzekeringen gaan verkopen via internet. Op dit moment kunnen bezoekers van http://www.snsbank.nl/ alleen informatie over verzekeringen krijgen en een enkele offerte aanvragen. Straks moet direct sluiten mogelijk worden, zo heeft SNS Reaal-bestuurder Cor van den Bos aan in zijn nieuwjaarsrede aangekondigd. SNS Bank start met particuliere schadeverzekeringen.

Van den Bos kijkt met de nodige voldoening terug op 2004. “Reaal is terug in de markt en dat heeft de klant – en niet te vergeten de concurrentie – gemerkt”, zo verwijst hij naar de omlabeling van Hooge Huys naar Reaal. De maatschappij claimt een positie dicht tegen de top-3 aan bij de verkoop van individuele levensverzekeringen. “We hebben nu een marktaandeel van 12,4% bij de premiebetalende posten.” Een andere hoogtepunt is het marktaandeel in nieuwe hypotheken (10%), mede door een recordproductie bij BLG Hypotheken.

Reageer op dit artikel