nieuws

SNS Bank: ‘75% wil hypotheek online sluiten’

Archief

Driekwart van de gebruikers van de onlangs geïntroduceerde service SNS Live@dvies wil een hypotheek online sluiten als zij ook online advies kunnen krijgen.

Dat blijkt uit onderzoek van bureau Buzzer in opdracht van SNS Bank. Met de nieuwe faciliteit kunnen bezoekers via de computer contact maken met een adviseur.Daarbij maakt SNS Bank gebruik van het nieuwe fenomeen ‘buzzen’ om de dienst bekend te maken. Klanten maken daarbij bij vrienden en familie mond-tot-mondreclame over de dienst.
Van de driehonderd ‘buzzers’ noemde 29% het grootste voordeel dat men een echte adviseur te spreken kreeg. Eenzelfde percentage vond de tijdsbesparing het belangrijkste pluspunt. Volgens Buzzer geven de uitkomsten aan dat het aantal online gesloten hypotheken binnen enkele jaren boven de 10% zal stijgen.

Reageer op dit artikel