nieuws

Snotverdikkeme, wat een claim!

Archief

Snotverdikkeme, wat een claim!

Op de internetdiscussiepagina van verzekeringsdeskundigen
(http://www.prikpagina.nl/list.php?f=898) werd afgelopen maand door een tussenpersoon de volgende vraag voorgelegd: “Wij hebben een schade gemeld gekregen waarbij een kind snot afveegt aan een auto. De eigenaar van deze auto claimt lakbeschadiging omdat, naar zijn zeggen, het snot de lak heeft ingevreten. Schade plm. _ 500. Wij hebben de schade al wel gemeld bij verzekeraar, maar deze schade is dermate uniek dat wij benieuwd zijn of hier ervaringen mee zijn.”
Reactie van Hanneke: “Agressief snot, hm, welke pillen zit dat kind aan dan? Kijk, krassen kan ik me nog voorstellen, bijvoorbeeld als er zand op de auto zat en de jongen veegt daar lekker doorheen. Maar aanvreten van de lak? Ik vind het een behoorlijk vreemd verhaal. Maar daar moet ik wel bij zeggen, ik ben geen snot- en/of lakexpert. Mocht het toch onverhoopt wel blijken te kunnen, dan hoor ik (en waarschijnlijk meer mensen met mij) dat graag, onder het motto ‘Weer wat geleerd’.”
De visie van Simon: “Lijkt me heel bijzonder. Zat het gezicht van het jochie toevallig ook onder de blaren? Moet haast wel wanneer het zo’n agressief goedje is”.
Gouden koets
Twee vrouwelijke meedenkers gingen heel biologisch-wetenschappelijk op het onderwerp in, maar Vicenzo was er snel mee klaar: “Ik vraag me wel af waar deze trotse autobezitter gaat claimen wanneer er een vogel iets op zijn gouden koets laat vallen. Wat een ongelooflijke .
Nee, ik zou als verzekeraar zo’n type maar fijn bewijs laten leveren dat … enzovoorts en desnoods met deskundig tegenbewijs komen. Verzekeraars zijn tenslotte niet voor Piet Snot bezig.”
CZ prolongeert ABC voetbaltitel
Onder herfstachtige omstandigheden, dus met veel wind en fikse regenbuien, werd op maandag 22 mei het jaarlijkse voetbaltoernooi van de Amsterdamsche Beurs Club (ABC) gespeeld. De velden van hoofdklasser AFC vormden het decor voor twintig bedrijventeams die in een sixes-toernooi (zes tegen zes) om de winst streden.
Hoewel er ook dit jaar nieuwe teams aanwezig waren, zagen de toeschouwers in de halve finales vooral de vaste bezoekers terug. Aegon moest daarbij het onderspit delven tegen het team van Prinsenland en Troostwijk Groep vond zijn meerdere in CZ. De winnaar van vorig jaar CZ kon na een 1-0 winst in de finale wederom de wisselbeker mee naar huis nemen.
“Ondanks het onstuimige weer konden de teams terugkijken op een geslaagd evenement”, bericht de ABC.
de aanvoerder van CZ.
Motordag van ABZ is blijvertje
Op 7 mei is opnieuw de ABZ Motordag gehouden. Er gingen niet minder dan zestig motoren op pad, met in totaal zo’n zeventig motorliefhebbers uit de kring van klanten en medewerkers. Dit betekent een verdubbeling ten opzichte van vorig jaar.
De ruim honderd kilometer lange tocht voerde langs prachtige plekken in de provincies Utrecht en Gelderland, waarbij onderweg voldoende tijd was om te genieten van de rust, natuur en goed gezelschap.
De ruim tien jaar geleden in de branche opgerichte club MotorAss zorgde voor de begeleiding van de tocht. De volgende ABZ Motordag zal worden gehouden op 6 mei 2007.
‘Getuige’ dingt mee naar Gouden Loeki
Het heeft even geduurd, maar er is nu toch weer een verzekeringsreclame in de race voor de Gouden Loeki. In de verkiezing over de maand maart is de tv-reclame ‘Getuige’ als nummer 1 uit de bus gekomen.
Het is dus opnieuw Centraal Beheer Achmea, die zich onder de genomineerden schaart. Dat zijn er jaarlijks in totaal 36, drie per maand. In de nu lopende verkiezing over april dingt ‘Kalou’ mee (zie ook de rubriek Communicatie elders in deze editie).

Reageer op dit artikel