nieuws

Snelle doorstart Deta Insurance

Archief

Het Zwolse detacherings- annex wervings- en selectiebureau Deta Insurance is binnen een week na het faillissement herrezen.

Vorige week maandag werd de doorstart al een feit, nadat Deta Insurance vijf dagen eerder failliet was verklaard. Dat onheil voltrok zich in het verlengde van het faillissement van mede-eigenaar H.J. Participaties en op aanvraag van de curator van deze onderneming. Curator Manning zag zich naar eigen zeggen hiertoe genoodzaakt om de positie van de acht personeelsleden van Deta Insurance te beschermen.
De curator werkte direct mee aan een doorstart van Deta Insurance, “want ik zie best toekomstmogelijkheden voor dit bedrijf”. De aandelen zijn nu in handen van mede-oprichter Bert Knol, Robin van der Goes (accountmanager) en René Houkes (controller). Gezamenlijk voeren zij de directie.

Reageer op dit artikel