nieuws

Slordige NVS-mailing

Archief

Hoewel zich de wegen van NVS en Salland per 1 januari van dit jaar scheidden, is er in een NVS-mailing over ziektekostenverzekeringen van 2 januari nog steeds sprake van NVS Salland.

Directeur J.H.W. Oosterbroek van NVS, ondertekenaar van de mailing, is enigszins verrast. “Materieel zijn we al gesplitst. Formeel moeten we nog wachten op een statutenwijziging, wat enige tijd vraagt. Pas eind januari kunnen we een verklaring ‘geen bezwaar’ tegemoet zien. Maar commerciële activiteiten worden al onder eigen naam gevoerd. Het is daarom inderdaad niet de bedoeling dat nog een een ziektekostenmailing onder de noemer NVS Salland de deur uitgaat. Het is waarschijnlijk het gevolg van de vrij lange voorbereidingstijd die een mailing met zich meebrengt.”

Reageer op dit artikel