nieuws

Sleuteltruc

Archief

Volgens Bovemij zijn er sterke aanwijzingen dat de georganiseerde misdaad er vaker in slaagt om in autobedrijven contactsleutels van nieuwe auto’s te bemachtigen. De diefstal van nieuwe auto’s neemt toe en ruim de helft daarvan vindt plaats door middel van een sleuteltruc. De verzekeraar roept dealers en kopers op de geleverde sleutels scherp te controleren; niet alleen of het aantal klopt, maar ook of ze werken.

Calculator
Aegon introduceert de ‘Woon- & Vrije Tijdpakket-calculator’ op zijn website. Hiermee kunnen klanten snel een premie-indicatie berekenen voor de verschillende onderdelen van dit pakket. Vanaf begin juni kan de calculator worden toegevoegd aan de websites van assurantietussenpersonen, aangepast aan de eigen huisstijl.
Keuringsactie
Interpolis, Eneco en Rabobank Rotterdam starten een proef onder 10.000 ondernemers in de Rijnmond, om ze te stimuleren hun gas- en elektrische installaties te laten keuren. Zo’n 25% van alle bedrijfsbranden blijkt namelijk te ontstaan door een defect aan deze installaties. Wordt de installatie goedgekeurd en brengt de ondernemer via de Rabobank zijn zakelijke verzekeringen onder bij Interpolis, dan krijgt hij de keuringskosten retour en een extra korting van 5% op de verzekeringspremie.

Reageer op dit artikel