nieuws

Sjoerd van der Zee (SR) begint voor zichzelf

Archief

Directeur marketing van Stad Rotterdam Sjoerd van der Zee (47) is vorige maand uit dienst getreden

Hij heeft op 18 november afscheid genomen van het personeel en relaties. Van der Zee, bijna zestien jaar werkzaam voor het Rotterdamse assurantieconcern, is een adviesbureau begonnen voor (familie)bedrijven met groeiproblemen. “Dat zijn geen pur sang verzekeringsbedrijven, maar bedrijven waarvan het resultaat verbetering behoeft”, zegt Van der Zee. De adviezen verstrekt hij op basis van no cure, no pay. Zijn initiatief komt na lang beraad. “Ik loop al jaren met dit idee rond. Het was nu of nooit. Belangrijk is dat je vertrouwen in jezelf hebt.” Hij werkt nu nog vanuit zijn woonhuis in Laren (NH). “Maar als ik ergens een leuke kantoorruimte tegenkom, dan verhuis ik meteen”, zegt Van der Zee die zijn bedrijfsnaam nog even geheim wil houden.

Reageer op dit artikel