nieuws

Sivi wil keten verlengen naar werkgever

Archief

Het Standaardisatie-instituut Sivi wil komend jaar standaarden voor schadeafhandeling ontwikkelen en wil een eerste stap zetten om de ketenintegratie door te trekken naar werkgevers

“Een van de zaken die komend jaar aangepakt gaan worden is het ontwikkelen van standaarden voor de schadeafhandeling.Dat is iets waar alle partijen baat bij hebben”, aldus Sivi-directeur Hubert Voskuijl. “Vanuit tussenpersonen is het verzoek gekomen de ketenintegratie door te trekken naar werkgevers. Dat gaat vooral om zorgproducten. Het streven is om dat komend jaar op te pakken.” Nog een traject dat loopt is de co-assurantiemarkt. “Daar moeten wij zorgen dat we niet uit elkaar groeien, maar dat we gaan streven naar één systeem”, aldus Voskuijl.

Reageer op dit artikel