nieuws

Simpele variant MultiLeven Plan

Archief

Met een opvallende koffer heeft Erasmus het vernieuwde MultiLeven Plan aangekondigd bij tussenpersonen.

De beleggingsverzekering heeft voortaan een eenvoudige variant (‘Index’ genaamd) naast de bestaande constructie (nu ‘Flex’ genaamd). Premies voor het MultiLeven Index Plan worden belegd in indexfondsen van Barclays Global Investors. Dat scheelt gemiddeld één procentpunt beheerskosten ten opzichte van de Robeco-fondsen van de Flex-variant. Verder zijn in de Flex-variant alle mutaties en fondwisselingen gratis. Daarvoor moet in het Index-product een vaste prijs worden betaald.
“De trend is dat het om zo laag mogelijke kosten gaat”, licht Erasmus-directielid Tim Verschoor toe. “Daarom hebben we een gestripte variant van het MultiLeven Plan ontwikkeld.”
Tussenpersonen krijgen tot 1 april voor elke nieuwe polis _ 100 extra afsluitprovisie.

Reageer op dit artikel