nieuws

SfS verhuist en kiest nieuwe merknaam: Fred

Archief

SfS Financiële Dienstverlening heeft haar naam gewijzigd in Financiële Raad en Daad (Fred). Deze week verhuist de adviesorganisatie in financiële planning tevens van Wijchen naar Nijmegen.

SfS werd drie jaar geleden opgericht door Edward Hollander (29), voormalig consulent bij Amev, en voormalig tussenpersoon Paul Paans (45).
Begonnen vanuit Wijchen is SfS uitgegroeid tot een organisatie van zestig medewerkers, van wie zo’n 25 in de buitendienst, aldus marketingmanager Pim Dekkers. “Onze ambities reiken nog veel verder. We willen een van de grotere assurantiebedrijven in Brabant en Gelderland worden.”
Onderscheiden
Gelijktijdig met de verhuizing naar een nieuw pand in Nijmegen kiest SfS voor een nieuwe naam: Fred. “Die naam heeft alles te maken met de manier waarop wij ons willen positioneren: als een merk”, licht Dekkers toe. “Door te kiezen voor een merknaam kunnen we ons onderscheiden van de rest van het intermediair. En dat is nodig als we onze ambities waar willen maken.”
Dekkers zegt desgevraagd dat de wijziging van de handelsnaam niet los kan worden gezien van het bestaan van het pensioenfonds SFS. “Drie jaar geleden is met dit pensioenfonds afgesproken dat wij onze naam mochten handhaven. Dat we nu toch een andere naam hebben gekozen, vloeit voort uit onze marketingfilosofie.”
Franchiseformule
Onder de slogan ‘Fred, de enige die tussen u en uw geld mag komen’ gaat de adviesorganisatie komende maand aan de weg timmeren.
Onder meer is het de bedoeling om tussenpersonen te interesseren voor een franchiseformule. “Wij willen onze merknaam zo sterk maken dat het intermediair vanzelf naar ons toekomt voor een participatie volgens onze franchiseformule”, aldus Dekkers.
SfS heeft nu naast Wijchen nog twee vestigingen in Amsterdam en Deurne. Volgens Dekkers omvat de portefeuille ongeveer tweeduizend klanten.
De reclameslogan van de adviesorganisatie.

Reageer op dit artikel