nieuws

SFB lanceert ‘Koopsom 2000’

Archief

Met het nieuwe belastingstelsel in aantocht heeft SFB Verzekeringen een beleggingskoopsompolis op de markt gebracht.

De SFB Koopsom 2000, zoals het product is genoemd, is een onderdeel van het VermogensComfortPlan, de flexibele beleggingsverzekering van SFB.
De koopsompolis belegt in drie SFB-fondsen naar keuze: het Aandelenfonds (Nederlandse aandelen), het Combinatiefonds (aandelen, obligaties en staatsleningen) en het Zekerheidsfonds (staatsleningen en obligaties).
Volgens SFB wordt een (mes)scherp koopsomtarief gehanteerd als gevolg van lage administratiekosten (f 2,50), beheerskosten (0,6% per jaar) en aan- en verkoopkosten (0,5%). “Van de inleg wordt 93% geïnvesteerd” stelt SFB. Bij overlijden wordt 90% van de opgebouwde waarde uitgekeerd.

Reageer op dit artikel