nieuws

SFB is eerste grote opdracht Lodeweges

Archief

H.F. Lodeweges, voormalig directielid van Axent, is de nieuwe interim-directeur van SFB Verzekerings-groep. Het is zijn eerste grote opdracht, sinds hij een klein jaar geleden besloot verder te gaan als zelfstandig interim-manager. Lodeweges volgt G.L.A. van Diepen op, die opstapte na een meningsverschil over het te voeren (distributie)beleid van SFB Verzekeringen. In het kielzog van Van Diepen vertrok adjunct-directeur SFB Schade drs. H.L. Kirchner.

Lodeweges was tot april 1996 werkzaam als directielid van Aegon-dochter Axent. Lodeweges: “Ik ben inmiddels zestig jaar en dat vond ik een mooie leeftijd om er mee op te houden. Ik heb bijna drie jaar gewerkt voor UBO/Moira en in totaal zo’n vijftien jaar voor Aegon. In april vorig jaar ben ik, op basis van mijn ervaring op het gebied van veranderingsprocessen, voor mezelf begonnen als interim-manager. Dit is mijn eerste grote opdracht.”
Lodeweges blijft naar verwachting tot eind dit jaar directeur bij SFB Verzekeringen. Over de opvolging van Kirchner als adjunct-directeur Schade is nog niets bekend. Adjunct-directeur SFB Leven blijft E.A.W.M. Uijen.

Reageer op dit artikel