nieuws

SEZ Assurantiën vernieuwt agressiepolis

Archief

SEZ Assurantiën (Reeuwijk) heeft zijn in 2002 geïntroduceerde agressie- en geweldpolis vernieuwd. Onder meer is de verzekering uitgebreid met psychosociale hulpverlening en een dekking voor rechtsbijstand.

De agressie- en geweldpolis werd aanvankelijk gelanceerd als aanvullende dekking op de ziektekostenpolis van SEZ Assurantiën, maar is uitgegroeid tot een zelfstandig product, aldus directeur Gerard van Es. “De polis is inmiddels gesloten door 23 scholen met in totaal enkele duizenden verzekerde medewerkers. Ook aan bedrijven gaan we dit product nu aanbieden.” De risicodragers zijn Winterthur en DAS Rechtsbijstand. De premie voor de ‘klappenverzekering’ is ook verhoogd: van € 1 tot € 1,25 per maand per verzekerde.

Reageer op dit artikel