nieuws

Sedgwick-directeur Bus op non-actief

Archief

Bij assurantiemakelaar Sedgwick in Amsterdam staat algemeen directeur Paul Bus (41) op non-actief.

Algemeen directeur Focko Dorhout Mees van de holding Sedgwick Nederland ontkent dat Bus op non-actief is gezet, maar geeft wél toe dat er met hem gesprekken worden gevoerd. “De definitieve besluitvorming zal nog wel even op zich laten wachten. Voorlopig neem ik zijn algemene taken waar.” Hij onthield zich van verder commentaar.
Ook Bus wil geen commentaar geven, behalve dat hij erkent niet vrijwillig thuis te zitten. Bus trad ruim acht jaar geleden in dienst bij Sedgwick. De laatste jaren bekleedde hij een dubbelfunctie: naast algemeen directeur was hij ook sectordirecteur Overheid bij de assurantiemakelaar.
Na de verkoop van het assuradeurenbedrijf Schlencker en Praevenio Technische Verzekeringen aan Delta Lloyd richt Sedgwick zich louter op zijn kernactiviteit, de makelaardij in assurantiën. “De activiteiten van de holding zullen worden samengevoegd met die van de assurantiemakelaardij”, verklaart Focko Dorhout Mees.
Hij benadrukt dat de vestiging van de Rotterdamse vestiging van het makelaarsbedrijf wordt gehandhaafd.

Reageer op dit artikel