nieuws

Sedgwick assisteert bij Europese aanbestedingen van grote verzekeringen

Archief

Sedgwick Nederland heeft een aparte afdeling opgericht voor de begeleiding van het Europees aanbesteden van verzekeringen.

Sinds vorig jaar verplicht Europese wetgeving centrale overheden, provincies, gemeenten en zelfs bepaalde particuliere ondernemingen tot het volgen van ingewikkelde en nauwkeurig omschreven aanbestedingsprocedures bij het plaatsten van grote opdrachten voor verzekeringen. Het zelfde geldt voor de hiermee samenhangende makelaars- en actuariële diensten en voor het advies op het gebied van risicobeheer en preventie.
Sedgwick Procurement Services adviseert bij het kiezen van de juiste aanbestedingsroute en ondersteunt aanbesteders bij de uitvoering van de procedure.

Reageer op dit artikel