nieuws

Schipper voorstander één assurantiepakket

Archief

Euro-conversie riskant voor verzekeraars 4 Aetax haalt personeel van de straat 5

Gerrit Schipper, de nieuwe directeur van ABZ, is in Zeist bezig de onsamenhangende club van netwerk-providers voor de verzekeringsbranche om te vormen tot één bedrijf. Schipper houdt blijkbaar van overzichtelijkheid, want hij voorspelt op pagina 12 dat er straks ook nog maar één assurantiepakket voor tussenpersonen zal bestaan. Borg-bedrijven vallen slecht bij Eigen Huis 7 Allochtonen kiezen voor intermediair 8 Hoogleraar pleit voor woonwaardepolis 18 Cao-probleem rond pensioenregeling 25 Univé Auto verder in de plus 33 RUBRIEKEN Commentaar 2 Persoonlijkheden 9 Respons 10 Jus d’Assurance 23 Buitenland 29 Kijk op Internet-site 36 Sparen/Lenen 38 Communicatie 44 Jurisprudentie 47 Evenementen 79

Reageer op dit artikel