nieuws

Scheuer naar groter kantoor in Beverwijk

Archief

Scheuer Verzekeringen in Beverwijk is deze week verhuisd van de Koude Horn 3 naar een groter kantoor aan de Laan der Nederlanden 110. Het bedrijf telt 23 medewerkers en heeft 15.000 klanten.

Scheuer, dat zich met een breed pakket richt op zowel particulieren als bedrijven, maakt een sterke groei door. Deze groei vloeit mede voort uit de overdracht, in 1996, van de portefeuille met middelgrote en kleine bedrijven van zusterbedrijf Willis Corroon Scheuer in Amsterdam. Laatstgenoemd bedrijf concentreert zich nu geheel op grote ondernemingen en gemeentelijke overheden.
Scheuer, al sinds 1864 actief in zakelijke dienstverlening en sinds 1914 in verzekeringen, werd in 1965 een zelfstandig assurantiebedrijf. De houdstermaatschappij, BV Assurantiebedrijf Gebroeders Scheuer, sloot zich in 1992 aan bij de Britse Willis Corroon Group.

Reageer op dit artikel