nieuws

Schadesystemen Fortis ASR eind oktober geïntegreerd

Archief

De schadesystemen van Amev zullen binnenkort worden gebruikt voor de gehele Fortis ASR organisatie. Op 28 oktober en 4 november 2005 worden de schadeportefeuilles van respectievelijk Stad Rotterdam en Woudsend samengevoegd met die van Amev. Amev-klanten houden hun polisnummers. Voor klanten van Stad Rotterdam Verzekeringen en Woudsend Verzekeringen verandert zowel het polisnummer als de risicodrager. Volgens de verzekeraar kunnen klanten na het samengaan rekenen op het beste van twee werelden: polisvoorwaarden blijven weliswaar van kracht, maar bij een schadeafhandeling worden de Fortis ASR voorwaarden gehanteerd wanneer deze voor de klant gunstiger uitpakken.

Fortis ASR heeft ook besloten de Persoonlijke Ongevallen- en de Gezinsongevallenpolissen per 1 oktober te laten vallen onder Schadeverzekeringen (en niet meer onder Zorg Inkomen verzekeringen). Bijgevolg zullen de administratieve gegevens van deze verzekeringen ook al eind oktober worden meegenomen in de schadeomzetting.
Om de omzetting zo soepel mogelijk te laten verlopen, heeft Fortis ASR, samen met een zevental systeemhuisleveranciers een omnummertool ontwikkeld, die in oktober beschikbaar komt via het extranet Cockpit. Naast automatische omnummering worden met deze tool polissen gekoppeld aan de nieuwe maatschappijcode van Fortis ASR. Voor vragen en aanvullende informatie kan het intermediair vanaf 19 september terecht bij een speciaal telefoonnummer: 030-2787878 of op de website www.samengaandatbiedtvoordelen.nl

Reageer op dit artikel