nieuws

Schadehulp wil bevoegdheden uitbreiden

Archief

Schadehulp, het bedrijf uit Zelhem dat online de schadebehandeling voor tientallen assurantiekantoren verzorgt, is in onderhandeling met een vijftal verzekeraars over uitbreiding van de schaderegelingsbevoegdheden tot een bedrag van € 5000.

Tot nu toe werkt Schadehulp alleen op verzoek van het aangesloten intermediair en bijgevolg zijn de schaderegelingsbevoegdheden van initiatiefnemer Frank Fukking beperkt. “Als de onderhandelingen met de maatschappijen succesvol verlopen, verwacht ik voor het einde van dit jaar schaderegelingsbevoegdheden te hebben tussen € 2500 en € 5000, waardoor we grotere schades kunnen regelen in kortere tijd”, aldus Fukking, die nog niet wilde onthullen met welke verzekeraars hij in onderhandeling is.
Schadelast verzorgt de schaderegeling voor zo’n honderd assurantiekantoren. Sinds december 2004 werkt men ook samen met de Van Kampen Groep, waarbij 2.150 kantoren zijn aangesloten.

Reageer op dit artikel