nieuws

Sarex introduceert taxatie-abonnement oldtimers

Archief

Onlangs heeft Sarex Expertise het Sarex Full Service Taxatie Abonnement op de markt gebracht. Hiermee kan de eigenaar van een klassiek of exclusief voertuig regelmatig de waarde van zijn automobiel laten taxeren.

Het produkt is ontwikkeld om een einde te maken aan de problemen waar bezitter en verzekeraar mee te maken krijgen zodra een exclusief voertuig is gestolen of schade heeft opgelopen. Vaak ontstaat er een discussie tussen eigenaar en verzekeraar omdat het taxatierapport inmiddels is verouderd of het aangegeven taxatiebedrag irreëel is.
Iedere (her)taxatie gaat vergezeld van een uitgebreid taxatierapport. De abonnementhouder kan bij Sarex restauratieadvies en onderdelen-informatie opvragen.
E.J. van Zonneveld, directeur van Sarex, overhandigt het eerste taxatie-abonnement aan directeur H.R. Palmen van Bovass Assurantiën

Reageer op dit artikel