nieuws

Sandtke (Reaal) stapt op na meningsverschil

Archief

Na ruim zeven jaar in dienst te zijn geweest bij Reaal, is drs. ir. J. Sandtke (44) opgestapt als directeur van de marktgroep Bedrijven Arbeidsvoorwaarden. Sandtke heeft zich vanaf 1 februari gevestigd als zelfstandig interim-manager.

Na de reorganisatie bij Reaal, vier jaar geleden, voerde Sandtke samen met mr. P.J. van Solinge de directie van de marktgroep. Sandtke was verantwoordelijk voor de back-office en Van Solinge voor de front-office en commerciële taken. “Een prima samenwerking en taakverdeling”, aldus Sandtke. Na het vertrek van Van Solinge naar Amev begin vorig jaar, voerde Sandtke de directie alleen, tot in september drs. C.J. de Mol werd aangetrokken. “De tweehoofdige directie was in mijn ogen een ideale situatie. De Mol is echter voorstander van een eenhoofdige directie. En daar werden we het niet over eens”, zo verklaart Sandtke zijn vertrek.
Dat hij nu als interim-manager voor zichzelf gaat beginnen, vindt Sandtke een uitdaging. “Een vervulling van een jongensdroom. Ik heb in de loop der jaren veel contacten opgedaan bij verzekeraars. Daar hoop ik nu de vruchten van te plukken.”

Reageer op dit artikel