nieuws

Samenwerking Rijnmond met Dutch Insurance Network

Archief

Verzekeringsmaatschappij Rijnmond gaat samenwerken met Dutch Insurance Network. De samenwerking is gericht op de ziektekostenproducten van Rijnmond.

De overeenkomst met Rijnmond betekent dat Dutch Insurance Network bij de 170 met haar samenwerkende assurantiekantoren nadrukkelijk de ziektekostenverzekeringen van Rijnmond onder de aandacht gaat brengen. Middelen hiervoor zijn bijvoorbeeld nieuwsbrieven, productpresentaties en presentaties van Rijnmond op sales-meetings van Dutch Insurance Network.
Het bureau uit Nieuw Vennep werkt al op een soortgelijke basis samen met Generali (voor leven- en schadeproducten) en met Zürich (levenproducten). Voor Dutch Insurance Network betekent de samenwerking met Rijnmond dat het diensten- en productenpakket wordt uitgebreid met ziektekosten.
Rijnmond
Rijnmond werkt in totaal met 1.200 tussenpersonen samen. Met zo’n zestig kantoren onderhoudt de maatschappij een ‘actieve regeling’. De Rotterdamse verzekeraar wil het aantal kantoren waarmee intensief wordt samengewerkt, in de komende jaren gaan uitbouwen.
Wordt Dutch Insurance Network ingeschakeld om die ontwikkeling te stimuleren? “Daar is nog niet over gesproken”, aldus mr. Ron Meeuwis, hoofd Verkoop van Rijnmond. “Maar in theorie is het natuurlijk mogelijk dat zij hun diensten gaan aanbieden aan die specifieke kantoren.”
Dutch Insurance Network werkt momenteel al voor drie maatschappijen op die basis: Generali (zestig kantoren), Nieuwe Hollandse Lloyd (honderd) en sinds kort ook voor Eerste Hollandsche.

Reageer op dit artikel