nieuws

Samenwerking Movir en Nirv

Archief

Arbeidsongeschiktheidsverzekeraar Movir is een samenwerking aangegaan met het Nederlands Instituut voor Register Valuators (Nirv).

Movir en het Nirv hebben een convenant gesloten voor onbepaalde tijd. De bij het Nirv aangesloten leden, financiële ‘waardebepalers’, krijgen onder meer 10% korting op hun aov-premie en kunnen gebruikmaken van de preventie- en reïntegratiediensten van Movir.
Met deze samenwerking breidt de verzekeraar zijn positie binnen de groep vrijeberoepsbeoefenaars financiële dienstverlening verder uit. De register-valuator, een voor Nederland betrekkelijk nieuw beroep, is een financiële specialist met grondige kennis en expertise op het gebied van waardebepaling. Op dit moment zijn er ruim honderd register-valuators in Nederland werkzaam.
Dierenartsen
Tevens heeft Movir de samenwerking met de Koninklijke Nederlandse Maatschappij voor Diergeneeskunde voortgezet. Aangesloten dierenartsen krijgen eveneens 10% korting op hun aov-premie. Een belangrijk onderdeel van het convenant is de verregaande samenwerking op het gebied van de ontwikkeling van preventie- en reïntegratiemaatregelen voor de beroepsgroep dierenartsen, aldus Movir.

Reageer op dit artikel