nieuws

Samenwerking Integra en FlexConditions

Archief

De financiële adviesgroep Integra (Leeuwarden) en het bedrijf FlexConditions (Zoetermeer) hebben een deel van hun activiteiten gebundeld en ondergebracht in de nieuwe onderneming Integra flexable benefits.

Integra, vooral actief op het terrein van employee-benefits en financiële planning, wil met deze samenwerking haar dienstverlening voor werkgevers verder uitbreiden.
FlexConditions heeft een totaalconcept ontwikkeld dat gericht is op de advisering en ondersteuning op het gebied van flexibele arbeidsvoorwaarden. Een onderdeel hiervan is de uitruilsoftware ‘FlexAble’ (waarderen, berekenen en uitruilen van arbeidsvoorwaarden). “Voor FlexConditions is de samenwerking interessant, omdat zij op deze manier ook de werknemers van zakelijke relaties individueel kan begeleiden bij de invoering van flexibele arbeidsvoorwaarden. Voor Integra is de samenwerking interessant omdat zij nu ook kan adviseren over arbeidsvoorwaarden op werkgeversniveau”, aldus het persbericht.
De nieuwe organisatie verricht haar diensten op fee-basis. Integra biedt de dienstverlening niet alleen aan haar eigen zakelijke relaties aan, maar via speciale samenwerkingsovereenkomsten is het ook beschikbaar voor pensioenfondsen, tussenpersonen, banken en verzekeraars.

Reageer op dit artikel