nieuws

Samenwerking ING Bank en NN

Archief

Onder de naam Visie Leven hebben ING Bank en verzekeringszuster Nationale-Nederlanden de handen ineen geslagen. Doel is van ING Bank een bankverzekeraar te maken.

ING Bank gaat levensverzekeringen onder eigen label verkopen. De bank verzorgt de marketing en het onderhouden van de klantcontacten. Het verzekeringstechnische deel en de administratie liggen bij NN. De productontwikkeling komt gezamenlijk tot stand.
Volgens ING Bank gaat Visie Leven om meer dan alleen het verkopen van levensverzekeringen van NN. “Producten van NN verkochten we al langer. We ontwikkelen nu geïntegreerde levensverzekeringen met een bank- en verzekeringselement. De producten zijn nu geen NN-copieën meer, maar ze zijn speciaal afgestemd op de klanten van ING Bank.”
Momenteel bestaat het verzekeringsassortiment van ING Bank uit het Privé Pensioenplan, het Flexibel Spaarplan, een Studieverzekering en een Risicoverzekering. Premies kunnen voor risico van de polishouder worden belegd in de fondsen van ING Bank.

Reageer op dit artikel