nieuws

Samenwerking DBV met Prudential uitgebreid

Archief

Verzekeraar DBV heeft de samenwerking met Prudential op het gebied van vermogensbeheer verder uitgebreid. Polishouders hebben daardoor meer beleggingsmogelijkheden.

In 1999 ging DBV in zee met vermogensbeheerder Prudential Bache voor de belegging van expirerende lijfrentekapitalen van minimaal één miljoen euro groot. Het experiment ‘Breng uw lijfrente naar de beurs’ is nu uitgebreid tot het productconcept ‘Global Invest’. Het concept kent twee toepassingen: Hypotheek Account (box 3) en Lijfrente (zowel uitgesteld als direct ingaand).
De verzekeringsgelden worden belegd onder controle van Prudential. Daarvoor zijn vijf beleggingsstijlen beschikbaar, alle verzorgd door een andere vermogensbeheerders: wereldwijde aandelen (Brandes), Europese aandelen (Lazard en TCW), Amerikaanse aandelen (Groupama) en obligaties (Calamos). Alleen klanten met een inleg van minimaal $ 100.000 hebben toegang tot Global Invest, dat alleen door met DBV samenwerkende tussenpersonen kan worden aangeboden.

Reageer op dit artikel