nieuws

Samenwerking Achmea met Arbeidsbegeleiding Nederland

Archief

Arbeidsbegeleiding Nederland – dochter van de Daviti Group – en Achmea zijn de komende drie jaar exclusieve partners in verzuimbegeleiding.

Ondernemers die de tijd ontbreekt om zieke medewerkers in het Poortwachtertraject te begeleiden, kunnen terecht bij Arbeidsbegeleiding Nederland. Het bedrijf neemt dan de verzuimbegeleiding op zich. De diensten daarvoor koopt Daviti nu exclusief in bij Achmea Arbo.
Achmea zegt er bewust voor te hebben gekozen met Daviti samen te werken, omdat die “behoorlijk wat nieuwe klanten voor Achmea kan binnenhalen”. Daviti verwacht met het partnerschap een belangrijke landelijke speler te kunnen worden op het gebied van arbeidsbegeleiding. De bedrijven zijn inmiddels ook in gesprek over samenwerking op het gebied van verzekeringen.

Reageer op dit artikel