nieuws

Samengaan Kettlitz & Deenik en Teijlingen Adviesgroep

Archief

De assurantiemakelaars Kettlitz & Deenik in Nieuwegein en Teijlingen Adviesgroep in Woubrugge, samen goed voor een premievolume van f 45 miljoen in 1996, hebben tot nauwe samenwerking besloten. Er is een houdstermaatschappij Kettlitz-Teijlingen BV opgericht.

Kettlitz, waarvan de grondslag werd gelegd in 1892, heeft vooral expertise in schadeverzekeringen voor de bedrijvenmarkt, met inbegrip van instellingen en vrije-beroepsbeoefenaren.
De vanaf begin 1992 door voormalig Kettlitz-directielid mr L.A. Silvis uitgebouwde Teijlingen is gespecialiseerd in de leven- en pensioensector. Met het samengaan willen de partners inspelen op de toenemende behoefte bij het bedrijfsleven aan een integrale aanpak. Kettlitz (20 medewerkers) en Teijlingen (12 medewerkers) blijven vooralsnog onder eigen naam in de markt actief.
Accounsel
De derde tak van Kettlitz-Teijlingen is Accounsel, een netwerkorganisatie waarbij accountants en belastingadviseurs zijn aangesloten. “Via Accounsel vergroten zij hun praktijkkennis en kwaliteit van dienstverlening op het gebied van pensioenen, employee-benefits, financiële dienstverlening en risicobeheer.

Reageer op dit artikel