nieuws

SAC start met snelcursus voor deel-examens voor A-diploma

Archief

Het vakopleidingsinstituut SAC in Zeist heeft een snelcursus aangekondigd voor de deel-examens ‘Algemeen’ en ‘Leven’ voor het A-diploma.

De cursussen worden binnen een tijdvak van ongeveer 1 maand gegeven met het oog op het examen in november a.s.
In 1993 startte de SAC met een snelcursus voor het B-diploma. Deze is inmiddels driemaal gehouden. De cursus wordt gegeven in een afgezonderd hotel waarin wordt overnacht. Voor de weekends krijgt de cursist huiswerk mee. De 12 deelnemers aan de laatste cursus slaagden allemaal. Dit succes was aanleiding tot de uitbreiding.
Hierbij is gekozen voor genoemde twee onderdelen van de opleiding voor het A-diploma, omdat deze als moeilijk worden ervaren en de meeste cursisten trekken, aldus de SAC. Beide onderdelen kunnen binnen een maand worden gevolgd. Het is ook mogelijk slechts een van de twee cursussen te volgen. De twee cursussen worden gegeven in Centrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg. Het onderdeel A-Algemeen wordt gehouden tussen 23 oktober en 8 november, vergt 6 overnachtingen en kost f 2.450, incl. studiemateriaal, verblijf en maaltijden. Het onderdeel A-Leven wordt gegeven tussen 16 oktober en 1 november, brengt eveneens 6 overnachtingen met zich mee en kost f 2.420.
Nadere informatie is verkrijgbaar bij de SAC, Postbus 674, 3700 AR Zeist, tel. 03404-530.15.

Reageer op dit artikel