nieuws

SAC prolongeert snelcursus voor B-diploma

Archief

Het vakopleidingsinstituut Stichting Assurantie Cursussen SAC in Zeist prolongeert de nieuwe snelcursus voor het B-diploma “wegens enorm succes”.

Vorig najaar haalde 100% van de 12 cursisten het diploma. In het voorjaar van 1994 bereikten echter maar 6 van de 14 de eindstreep. “Toen hadden wij enkele deelnemers afgeraden om mee te doen en liet de inzet van enige cursisten te wensen over”, verklaart een woordvoerder.
De nieuwe cursus stoomt de kandidaten binnen de maand mei klaar voor het B-examen (beide modules) op 7 juni. Daartoe zonderen ze zich in mei viermaal drie dagen (met overnachtingen) af in conferentie-oord Centrum Kontakt der Kontinenten in Soesterberg.
“Cursisten dienen zich vooraf goed te realiseren waar zij aan beginnen”, waarschuwt de SAC. “Er wordt een enorme investering gevraagd in tijd, inzet en energie, maar men mag dan ook verwachten dat men een zeer grote kans heeft om in een zeer korte tijd het diploma te behalen”.
Een diploma-garantie wordt niet gegeven want de inzet van de cursist speelt een grote rol.
Deelname aan de cursus kost f 3.950. Daarmee zijn ook betaald: lesmateriaal, examengeld, overnachtingen, ontbijt, lunch en diner.
De blokken van drie cursusdagen zijn: 1 – 3 mei; 8 – 10; 15 – 17; 29 – 31.
Nadere informatie is verkrijgbaar bij de SAC in Zeist, tel. 03404-53015.

Reageer op dit artikel