nieuws

SAC-manager zet externe opleidingen voort

Archief

Leo van Geffen, manager in-company-onderwijs van de failliete Stichting Assurantie Cursussen (SAC), zet onder de naam Geffen Educatie deze activiteiten voort.

Via een management buy-out heeft Van Geffen, uiteraard met goedvinden van de curator, deze onderwijsactviteiten overgenomen.
“In tegenstelling tot de open cursussen waarvoor maar weinig cursisten zich inschreven, liep het in-company onderdeel juist erg goed. Dat was dan ook reden om te kijken of met dit onderdeel uit de failliete boedel iets gedaan kon worden. Sowieso was bij het faillissement al afgesproken dat de huidige in-company-cursussen afgemaakt zouden worden. Dit in tegenstelling tot de andere cursussen, die per direct zijn stopgezet”, vertelt Van Geffen.
Van Geffen gaat met de huidige docenten verder. Daarnaast is hij in gesprek met een medewerkster van SAC om de overstap naar Geffen Educatie te maken.
Geffen Educatie is met ingang van 1 mei ingeschreven in de Kamer van Koophandel te Utrecht. Voorlopig is Van Geffen nog erg druk met de afhandeling van het faillissement. Zijn nieuwe bedrijf zal hij voorlopig vanuit huis opzetten.
Geffen Eduactie is telefonisch te bereiken op tel. 06-27.46.47.45.
Leo Van Geffen: “De in-company activiteiten liepen, in tegenstelling tot de open cursussen, erg goed”.

Reageer op dit artikel