nieuws

SAC biedt clubleden korting op cursusgeld

Archief

De Stichting Assurantie Cursussen (SAC) gaat leden van de bij SAC aangesloten assurantieclubs korting geven op de cursusprijzen.

Het Utrechtse opleidingsinstituut voor mondeling assurantie-onderwijs is de ontbrekende partij in het nog dit voorjaar te vormen landelijke opleidingsinstituut. SAC zegt juist de concurrentie aan te gaan met dit landelijke instituut, dat een resultaat moet worden van een fusie tussen de zes andere regionale instituten en de SVV.
Onlangs maakte SAC bekend haar werkgebied uit te breiden tot landelijk. De koppeling tussen het volgen van een cursus en lid zijn van een assurantieclub komt hiermee te vervallen. Om toch de binding met de ‘eigen’ assurantieclubs te houden, heeft SAC besloten om de leden van die clubs met ingang van komend cursusjaar kortingen op de lesgelden te gaan bieden.
Hoe de kortingsregeling er exact uit komt te zien, is nog niet bekend. SAC-directeur Jan de Jong kan wel een indicatie geven: “We denken bijvoorbeeld aan een korting van f 130 op de twee modules – particulier én MKB – van de cursus Assurantiebemiddeling B.” Dat zou een korting van bijna 10% op de totaalprijs betekenen.

Reageer op dit artikel