nieuws

RVS start verkoop via Internet

Archief

Klanten van RVS kunnen sinds vorige week online een RVS Beurskoopsom, rechtsbijstandsverzekering of een huiselektronicaverzekering sluiten via www.rvs.nl.

Volgens Ben Fros, hoofd marketing & communicatie RVS, past het online sluiten van polissen in de nieuwe marktbenadering van RVS. “Uitgangspunt is dat de klant zelf kiest. Hij kan informatie inwinnen, advies vragen aan zijn adviseur, maar ook kiezen voor Internet.” Fros benadrukt dat het aanbieden van een “simpele” verzekering via een direct kanaal niet nieuw is voor RVS. “De kracht van de adviseur ligt op het adviestraject.”
De 1.100 adviseurs ontvangen 20% van de reguliere provisie als klanten in hun regio rechtstreeks via Internet of één van de andere direct-sellingmethoden een verzekering sluiten. De maatschappij wil in de toekomst haar financiële dienstverlening via Internet verder uitbreiden als onderdeel van de multi-channelstrategie. Volgede maand breidt RVS het productassortiment op Internet uit met een reisverzekering.

Reageer op dit artikel