nieuws

RVS biedt jonge autoverzekerde gratis Nationale AutoKaart

Archief

ING-dochter RVS gaat jonge klanten de Nationale AutoKaart (NAK) cadeau doen bij het sluiten van een nieuwe autoverzekering.

Deze kaart biedt levenslang gratis APK-keuringen en bij onderhoudsbeurten en reparaties 10% korting op onderdelen en het gebruik van werkplaatsapparatuur. De kaarthouders kunnen hiervoor terecht bij de aangesloten Bovag of Vaco garagebedrijven.
“Jongeren zijn voor RVS een belangrijke doelgroep. Met de Nationale AutoKaart worden de kosten beter beheersbaar voor de jonge automobilist”, motiveert RVS-directeur Dick de Kruijk de samenwerking met NAK.
Ook Edward Meijers van de Nationale AutoKaart is blij met de samenwerking: “Met name voor jongeren is het erg schrikken als ze beseffen hoeveel er op ze afkomt bij het kopen van een auto. De kosten rijzen al snel de pan uit. Wij vinden dat iedereen mobiel moet kunnen zijn en zeker jonge mensen.”
De Nationale AutoKaart kost normaal gesproken _ 69 en is onder meer verkrijgbaar bij alle NAK-Centers, alle postkantoren in Nederland en via de website www.nationaleautokaart.nl.

Reageer op dit artikel