nieuws

RVS begint reisbureau

Archief

RVS biedt polishouders sinds kort de diensten van een telefonisch reisbureau aan.

De ‘Reisservice’ is voorbehouden aan deelnemers van RVS Service Plus, een dienstenpakket voor vijftigplussers. Klanten met meer dan vier RVS-polissen en een jaarpremie van f 1.300 of meer zijn gratis geabonneerd op dit loyaliteitsprogramma; andere vijftigplussers moeten f 57 per jaar betalen voor RVS Service Plus.
De reisservice is een telefonisch reisbureau, waar RVS-klanten diverse typen reizen kunnen boeken van alle grote touroperators. Het reisbureau is ook op zaterdagen bereikbaar. Na de boeking worden alle reisbescheiden per post bezorgd. RVS-klanten kunnen een korting van 5% tegemoet zien op de basisreissom, behalve bij lijnvluchten. De reserveringskosten zijn f 25 per boeking.
Naast het reisbureau biedt RVS Service Plus diensten als woning- en tuinonderhoud, verhuizing, beveiliging, thuiswinkelen en thuiszorg.

Reageer op dit artikel