nieuws

RVS-adviseur in dagelijks tv-programma

Archief

RVS-adviseur Miranda Bron (25) is vanaf komende maandag iedere dag om 19.30 uur op tv te zien in het programma ‘Je Leven in de Steigers’ van de nieuwe zender Talpa. Daarin helpt Bridget Maasland samen met een team van vier ‘bouwvrouwen’ gezinnen uit de brand die veel tegenslag hebben gekend en in financiële problemen zijn geraakt.  RVS is hoofdsponsor van ‘Je Leven in de Steigers’. Miranda Bron is sinds 2004 adviseur bij RVS en werd geselecteerd uit ruim tachtig vrouwelijke RVS-adviseurs. Naast de opnames voor het programma, blijft zij gewoon haar klanten bezoeken. 

In totaal zendt Talpa zes series van ‘Je Leven in de Steigers’ uit waarin steeds een gezin centraal staat. Elke serie bestaat uit zes afleveringen die van maandag tot en met vrijdag om 19.30 uur en om 22.30 uur worden uitgezonden. Iedere zondag is de slotuitzending met een terugblik op de hele week met als hoogtepunt de presentatie van de verbouwde woning en de thuiskomst van het betreffende gezin. De eerste serie wordt uitgezonden vanaf 15 augustus; dan is ook het financieel advies van Miranda te zien op www.rvs.nl en op www.jelevenindesteigers.nl.
 

Reageer op dit artikel