nieuws

Ruud Versendaal promoveert tot verkoopdirecteur Levob

Archief

Ruud Versendaal (45) is de nieuwe directeur Verkoop van Levob Bank & Verzekeringen

Hij volgt in deze functie Roderik Meeder (35) op, die het na één jaar voor gezien houdt en een nieuwe werkgever zoekt. De scheiding is volgens Versendaal “in goede harmonie verlopen”. Zijn vorige werkgever was Fortis, waar hij achttien jaar heeft gewerkt, laatstelijk als commercieel manager voor speciale relaties. “Dat zijn de kernrelaties die een andere ondersteuning vragen dan de doorsnee kantoren”, aldus Versendaal. Zijn overstap naar Levob (“Ik wilde eens andere lucht opsnuiven”) brengt niet veel veranderingen. “Ook hier ben ik verantwoordelijk voor het aansturen van de buitendienst. Wel nieuw is dat in tegenstelling tot Amev hier geen kant-en-klare productconcepten maar productcomponenten worden aangeboden.” Voor zijn komst bij Amev medio 1982 was Versendaal in dienst van Nationale-Nederlanden als aankomend leveninspecteur en werkte hij bij twee NVA-assurantiebedrijven: C.J.N. van der Togt in Voorburg en Den Haan in Noordwijk.

Reageer op dit artikel