nieuws

Ruud Dekker stapt op bij Fortis ASR

Archief

Ruud Dekker, adjunct-directeur Marketing & Communicatie bij Fortis ASR, stapt per 31 maart volgend jaar op. Hij zegt nog geen nieuwe werkgever te hebben gevonden.

Het vertrek van Dekker (42) is volgens hem “niet verrassend”. Het integratietraject binnen Fortis ASR, waarbij de werkmaatschappijen van Amev, Stad Rotterdam en Woudsend in elkaar worden geschoven, vergt dermate veel tijd en energie dat volgens Dekker de blik te veel naar binnen en te weinig naar buiten is gericht. “Ik kom onvoldoende toe aan de dingen waarin ik goed ben. Bij mijn overgang van Falcon Leven naar Amev in 1998 zei ik ervoor op te passen om geen salon-marketeer te worden. Nu lijkt het te veel die kant op te gaan”, aldus Dekker.
Hij benadrukt zijn vertrekdatum bewust rond eind maart te hebben gekozen om naar de buitenwacht duidelijk te maken dat hij niet met ruzie weggaat. “Integendeel, ik heb hier bijna tien jaar met plezier gewerkt.” 

Reageer op dit artikel