nieuws

Ruud Beerepoot snelste intermediair

Archief

Ruud Beerepoot snelste intermediair

Ruud Beerepoot (S&G Assurantiën, Spanbroek) bleek de snelste van de 41 tussenpersonen die op zaterdag 14 september deelnamen aan de derde editie van de Nationale-Nederlanden Trappenloop in het Rotterdamse hoofdkantoor. Beerepoot, die een tijd van 7.52 minuten noteerde, werd is de opvolger van Siebe van der Leest en Ron de Plaa, die resp. in 1995 en 1994 wonnen. Op de tweede plaats in de strijd der tussenpersonen eindigde nu Cor Timmermans (Der Kinderen Assurantiën, Hulsberg), die 8.16 nodig had. Derde werd Jan van der Sman (Behaenk Adviesgroep, Delft) in een tijd van 8.25. Van de ING-medewerkers was Hans van Os voor de tweede achtereenvolgende keer de snelste, in een tijd van 7.44 minuten.
Delta Lloyd betaalt
Delta Lloyd biedt hardlopende assurantiebemiddelaars weliswaar geen trappenloop, maar heeft voor hen wel een aantrekkelijke optie in het kader van hun sportieve hobby. De maatschappij heeft er namelijk voor gekozen, na jarenlange volleybalsponsoring, nu topatletiek in te zetten om de naambekendheid uit te bouwen. Met Delta Lloyd samenwerkende intermediairs kunnen op kosten van de maatschappij deelnemen aan de Delta Lloyd Amsterdam Marathon, die op 3 november a.s. wordt gehouden.
Ruud Beerepoot komt zegevierend de 37ste verdieping van gebouw de Delftse Poort opstormen.
Delta Lloyd’s topman Hans-Eric Jansen en marathonloper Bert van Vlaanderen in training voor het hoofdstedelijke loopevenement.
Wel mede- maar nog geen tegenstanders
Er hadden zich eind vorige week bij Fortis en NCM nog geen kandidaten uit de verzekeringswereld gemeld om tegen hen in het rugby-strijdperk te treden (zie AM nr 17, pag. 49). Marc van der Elzen (NCM) veronderstelt, dat er best wel liefhebbers bij de diverse maatschappijen zijn, maar dat zij wellicht eerst in de wandelgangen gaan peilen of zij tot een volledig team kunnen komen. Die gedachte wordt in feite bevestigd door Ruud Houtzager (Amev) die zich heel wat moeite heeft moeten getroosten om een ploeg de been te brengen, nadat hij door NCM was uitgedaagd. Houtzager heeft overigens wel reacties uit de wereld van de assurantietussenpersonen gekregen. Hier boden zich rugby-enthousiastelingen aan om als gastspeler mee te doen in het Amev-team. Het is dus nog even wachten op een andere maatschappij die de handschoen durft op te nemen.
Tina koos voor NN
Begin deze maand ging Levob met ruim 300 relaties naar een optreden van Tina Turner in de Amsterdam Arena. En hoewel Levob-topman Bert Lugtigheid (op de foto tussen enkele speciale Levob-stewards) verwoede pogingen deed om de aandacht van de zangeres te trekken, koos zij toch voor een andere maatschappij, die overigens met nog veel méér relaties naar haar optredens was getogen. Tina vervult binnenkort de hoofdrol in een televisiespot waarin Nationale-Nederlanden haar pensioenproducten aanprijst.
De man die bleef
In het blad Reisrevue van 18 september staat een luchtig portret van Joop Rengers, commercieel directeur van de Europeesche (“Ik ben er 25 jaar geleden begonnen en ging als enige in de familie niet in de confectie.”). Een van de indringende standaardvragen in de betreffende rubriek is, wat men als zijn of haar grootste stommiteit beschouwt. Rengers: “Ik heb ooit één keer heel impulsief en emotioneel gezegd dat ik wegging bij de Europeesche”. Hij werd destijds tot bedaren gebracht door toenmalig directeur Jan Hanenburg en heeft er nog steeds geen spijt van dat hij gebleven is. Wat zou voor hem een andere baan zijn, als het zou moeten? Rengers: “Ik denk dat ik dan een assurantiekantoor zou willen hebben. Maar dan wel van mezelf, zodat ik eigen baas ben.”
Rengers: …ooit één keer…
Van Uffelen Min of meer in het verlengde van de publiciteit rondom het omstreden rapport van Moret werd vorige week in de media veel aandacht besteed aan de aanhouding van enkele frauderende tussenpersonen. In dat kader werd ook NBvA-directeur Boudewijn van Uden voor de televisiecamera gehaald. Er werd echter als naam ‘B. van Uffelen’ op het beeldscherm geprojecteerd.
Slagzinnen
Recentelijk zijn onder meer de volgende slagzinnen, na een eerste toetsing, voorlopig ingeschreven in het Slagzinnenregister van het Genootschap voor Reclame:
Uw geldplan voor huis èn leven (NVM Hypotheekshop)
Alles begint bij Alpha (ABOS)
FNV. M’n zaakwaarnemer (FNV)

Reageer op dit artikel