nieuws

Ruim drieduizend kantoren gebruiken Klik & Sluit Online

Archief

Door de samenwerking met de NVA sinds 1 mei heeft Voogd & Voogd Diensten inmiddels ruim drieduizend kantoren in de boeken staan die gebruikmaken van de internetapplicatie Klik & Sluit Online.

“Daarmee mogen wij ons wel marktleider noemen op het gebied van online vergelijkings- en afsluitsoftware”, aldus directeur Erik de Voogd.
Eerder al besloten de coöperatie DAK, DIN, Finergo, Kompaan Groep en Reaal het gebruik van Klik & Sluit voor aangesloten tussenpersonen collectief te faciliteren.
“De door ons in januari vorig jaar geïntroduceerde marktplaats voor het intermediair heeft daarmee een hoge vlucht genomen. Via het extranet van DAK, NVA en Voogd & Voogd kunnen tegenwoordig 21 belangrijke particuliere schadeproducten van bijna 70 maatschappijen worden berekend en vergeleken en offertes worden aangevraagd”, aldus De Voogd.
Over het initiatief van Meetingpoint, dat de online vergelijkings- en sluitmodule MP4U deze week lanceerde, is De Voogd positief. “Ik kan er nog niet heel veel over zeggen, want daarvoor moet ik het eerst zien, maar het is goed voor het intermediair dat dit er komt.”

Reageer op dit artikel