nieuws

Royal & SunAlliance mikt op sterke groei

Archief

De Nederlandse vestiging van de Britse verzekeraar Royal & SunAlliance (Global) wil in de komende vier jaar de huidige jaaromzet van _ 50 mln verdrievoudigen. Dit zal gepaard gaan met een groei van het personeelsbestand van 28 medewerkers naar circa 50.

De in Capelle aan den IJssel gevestigde industriële verzekeraar wil zijn vooraanstaande positie in het grootzakelijk segment uitbouwen. Ad Boekraad, die leiding geeft aan het vier personen tellende managementteam van Royal & SunAlliance, spreekt van “een ambitieuze, doch reële toekomstverwachting”.
“Wij zijn ervan overtuigd dat we onze huidige omzet van ongeveer _ 50 mln de komende vier jaar met 200 à 300% kunnen verhogen, zonder daarbij in de op zich concurrerende industriële verzekeringsmarkt als prijsvechter op te treden.” Dit zei Boekraad ten overstaan van tientallen assurantiemakelaars tijdens een informatieve bijeenkomst in de Van Nelle Ontwerpfabriek in Rotterdam, waar zijn maatschappij de toekomstplannen ontvouwde.
Productenpakket
Royal & SunAlliance denkt de forse groei enerzijds te kunnen verwezenlijken door uitbreiding van de doelgroep en anderzijds door verbreding van het productenpakket. “Behalve op multinationals en andere internationaal opererende ondernemingen richten we ons nu ook op grote nationale bedrijven – bovenkant van het MKB en industrie – die een duidelijk riskmanagementbeleid voeren, zoals bedrijven die zijn aangesloten bij de Narim”, aldus Boekraad.
Naast de brand- en aansprakelijkheidstekening gaat Royal & SunAlliance zich ook begeven op de markt voor transport- en CAR-verzekeringen. “Daardoor kunnen we zowel internationale als nationale accounts vrijwel de gehele range aan producten – en dus een totaalpakket – aanbieden.”
een bijeenkomst in de Van Nelle Ontwerpfabriek.

Reageer op dit artikel