nieuws

Royal sluit voor / 503 mln aan hypotheken in eerste kwartaal

Archief

Royal Nederland heeft in het eerste kwartaal van dit jaar een forse stijging in haar hypotheekomzet gerealiseerd.

De maatschappij sloot in de eerste drie maanden zo’n 850 nieuwe hypotheken met een gemiddelde som van / 272.000. De totale produktie in die periode bedroeg ruim / 503 mln. Royal Nederland verwacht over heel 1995 een vergroting van haar omzet in hypotheken te kunnen realiseren met 14% naar / 2 (1,75) mld.
Medewerkers van het levenbedrijf zouden sinds februari over moeten werken om alle aanvragen op het gebied van hypotheken en pensioenen te kunnen verwerken.
De grote toeloop is volgens hoofd mr J.P. van Dijken van Royal Hypotheek Service te danken aan het succes van vooral de Royal Future Hypotheek, een produkt dat voordelen van de spaar- en beleggingshypotheek combineert. Volgens Royal Nederland zal door deze hypotheekvariant het marktaandeel van de standaard spaarhypotheek verder teruglopen.

Reageer op dit artikel