nieuws

Royal Nederland komt met Europe Fund

Archief

Deze week heeft Royal Nederland het Royal Europe Fund gelanceerd, een nieuw beursgenoteerd beleggingsfonds.

Polishouders van Royal zijn al bekend met de Europese aandelenportefeuille van het Europe Fund, omdat deze is gebaseerd op het exclusief voor verzekeringspolissen beschikbare Royal Europees Fonds. In het nieuwe Europe Fund kan via een Royal Beleggersrekening rechtstreeks worden belegd.
Royal telt inmiddels bijna 15.000 houders van een beleggersrekening, die samen goed zijn voor een belegd vermogen van f 700 mln; een gemiddelde portefeuille is bijna f 50.000 groot. De Royal Beleggersrekening werd in oktober 1997 geïntroduceerd.
Royal-directeur Frank Rosenmuller maakte relaties met vijf ansichtkaarten uit Europese (beurs)steden warm voor het nieuwe beleggingsfonds van Royal.

Reageer op dit artikel