nieuws

Royal Nederland biedt ook dubbele gelddekking

Archief

Royal Nederland Schade biedt ook een gratis dubbele gelddekking op de winkelgeldverzekering tot maximaal 10.000 euro.

De verhoging tot maximaal 10.000 euro geldt in de periode 1 december 2001 tot en met 31 januari 2002.
Voor deze tijdelijke verhoging van het verzekerd bedrag blijven de verzekeringsvoorwaarden van kracht. De verhoging is niet van toepassing op een aanvullende dekking voor verblijf van geld in de winkel buiten de openingsuren.
Voor bedragen die het maximum overstijgen wordt een maatwerkoplossing geboden. Dit geldt ook voor verzekerden met een geldtransportverzekering.
Royal Nederland geeft zijn tussenpersonen wel een aantal adviezen door voor de verzekeringnemer. Zo zou de ondernemer het geld moeten tellen uit het zicht van derden, moet men alert zijn op afwijkende situaties bij het verlaten van het pand en zouden klanten gestimuleerd moeten worden om vooral te pinnen en te chippen.

Reageer op dit artikel