nieuws

Royal Nederland begroet 5.000ste Support-cursist

Archief

Royal Nederland Levensverzekeringen heeft een jaar na aanvang de 5.000ste deelnemer aan de Royal Support Trainingen kunnen begroeten.

Met de Support Trainingen stelt Royal medewerkers van assurantiekantoren in staat hun produktkennis en kennis op fiscaal gebied te vergroten, en verkoopvaardigheden te verbeteren.
Op die manier verwacht Royal de effectiviteit van de adviesgesprekken te bevorderen, en daarmee de produktie die bij de maatschappij wordt ondergebracht.
Sinds de start een jaar geleden is het assortiment cursussen uitgebreid met fiscale trainingen, onder meer voor (beginnende) hypotheekadviseurs. Deze curusdag wordt dit jaar vier keer gegeven door mr T. Klapmuts. Voor medewerkers van tussenpersonen die zaken doen met Royal, is de cursus gratis.
Voor de trainingen offerteverbetering en verkooptraining, alsmede fiscale pensioentrainingen huurt de maatschappij externe specialisten in, zodat daarvoor een kostenvergoeding wordt gevraagd aan de deelnemers.
De 5.000ste deelnemer M. Mos van assurantiekantoor P.H. Verheul in Anna Paulowna werd door directeur F. Rosenmuller verrast met gratis verkooptrainingen voor twee medewerkers.

Reageer op dit artikel