nieuws

Royal Leven viert tienjarig bestaan

Archief

Royal Nederland Levensverzekeringen viert komende zomer het tienjarig bestaan. Ongeveer duizend relaties zijn uitgenodigd om deel te nemen aan acht jubileumactiviteiten.

Op 15 juli 1987 ging Royal Leven officieel van start. “Op dat moment telde de markt zo’n honderd levensverzekeraars. Na een decennium van explosieve groei verwacht Royal dit jaar op te klimmen naar de vijftiende positie. We hebben dus 85 verzekeraars ingehaald”, stelt directeur Frank Rosenmuller niet zonder trots in de uitnodiging voor de zakelijke relaties.
Royal heeft negenhonderd tussenpersonen uitgenodigd om het tienjarig bestaan op een speciale manier te vieren. Daarnaast zijn honderd andere relaties geïnviteerd.
Royal heeft voor hen acht activiteiten in de aanbieding: ‘doorrijden’ met Gijs van Lennep op het circuit van Zandvoort, een ballonvaart vanuit Deventer, koken met chefkok Cas Spijkers in Breda, skûtsjesilen in Sloten, Night of the Proms in de Rotterdamse Ahoy, met de Thalys een dag van kunst en wijn genieten in Parijs, een exclusief polotoernooi bijwonen in de Lage Vuursche, óf een golfclinic in Brummen.
De jubileumactiviteiten van Royal in beeld.

Reageer op dit artikel