nieuws

Royal geeft ‘zomaar’ bonus van ¦ 5.000 weg

Archief

Het levenbedrijf van Royal Nederland geeft aan 440 tussenpersonen zonder enige tegenprestatie een bonus van f 5.000. Royal hoopt dat het bedrag (in totaal f 2,2 miljoen) wordt besteed aan diensten van Royal Support.

De bonus valt ten deel aan “de actieve Royal-intermediairs”, zo’n 440 in getal. Zij hoeven daar nu en in de toekomst geen polissen voor bij Royal onder te brengen. “Natuurlijk hópen we wel dat ze straks hun posten bij ons onderbrengen”, aldus Royal-woordvoerster Joan Kols. “En we gaan er vanuit dat ze die f 5.000 besteden bij Royal Support.”
Dit Royal-onderdeel levert diensten aan het intermediair op het gebied van opleidingen, marketing en communicatie. Te denken valt aan brochures, het Formaat-notarispakket, telemarketing, presentaties voor de eindconsument en een nieuwsbriefservice.

Reageer op dit artikel