nieuws

Royal biedt intermediair extra notarisservice

Archief

Royal heeft een pakket notarisdiensten waarmee het samenwerkende hypotheekintermediair bij zijn cliënten kan scoren.

Met Formaat Notarissen, een samenwerkingsverband van 186 notariskantoren, heeft Royal een pakket van zeven diensten afgesproken dat gratis wordt aangeboden aan vijfhonderd samenwerkende tussenpersonen. De tussenpersonen kunnen de service aan hun cliënten aanbieden (zonder de noodzaak dat deze gekoppeld wordt aan een hypotheek van Royal). De service omvat de volgende gratis diensten: (1) een 20% hogere hypotheekinschrijving, (2) snelheidsgarantie (de akte kan binnen een week passeren), (3) een dekking voor de 10% boete bij het afspringen van de koop wanneer de betrokkene overlijdt in de periode tussen het tekenen van het voorlopig koopcontract en het passeren van de koopakte, (4) een oriëntatiegesprek of een testamentscan bij de notaris, (5) een abonnement op notarisinformatie, (6) en een video voor huizenkopers. Bovendien (7) komt de notaris zonodig bij de cliënt thuis of bij de tussenpersoon op kantoor om de akte te laten passeren.
Met een Formaat-kantoor in Utrecht heeft Royal korting op de tarieven bedongen. De andere Formaat-notarissen zijn vrij om deze kortingen wel of niet te verlenen. Christian Bouter, marketingmanager van Royal, zegt desgevraagd dat het gaat om “kortingen van vijftien tot twintig procent op de oude notaristarieven” (notarissen mogen sinds enige tijd zelf hun tarieven vaststellen).

Reageer op dit artikel