nieuws

Royal biedt intermediair belastingdiensten aan

Archief

Het nieuwe belastingstelsel is voor Royal Nederland aanleiding geweest tot het ontwikkelen van diverse ondersteunende diensten voor het intermediair.

Royal heeft onder meer een presentatie ontwikkeld, die uit naam van de tussenpersoon gegeven kan worden aan zowel consumenten als aan ondernemers. Verder kan uit naam van het assurantiekantoor een Belastingnieuwsbrief worden verstuurd.
Het Royal-intermediair zal zelf via e-mail op de hoogte worden gehouden van alle relevante ontwikkelingen ten aanzien van de belastingplannen. “Die digitale informatie kan weer worden bewerkt voor verdere toepassingen, zoals bijvoorbeeld opleidingen”, licht Royal-marketeer Patrick van Hees toe.
“Verder onderstreept het nieuwe belastingstelsel het belang van database-marketing nog meer. Als intermediair zul je immers in staat moeten zijn om bijvoorbeeld alle relaties met een kapitaalverzekering, gesloten (én niet meer gewijzigd) vóór 1 januari 1992 te selecteren.” Om tussenpersonen daartoe in staat te stellen biedt Royal ‘database-consultancy’; deze dienst geldt alleen voor deelnemers aan het Moment-concept (magazine plus loyaliteitskaart).

Reageer op dit artikel