nieuws

Routeplanner voor ondernemer en werknemer

Archief

Bij Kluwer is een nieuw boek verschenen over de fiscale veranderingen met betrekking tot een auto van de zaak.

In De fiscale aspecten van mobiliteit wil de auteur Allard Posthuma de werknemer en werkgever helpen om de beste route te plannen door een woud aan regels.
Met duidelijke voorbeelden wordt inzicht geboden in de actuele, fiscale mogelijkheden rond mobiliteit voor zowel ondernemer als werknemer. Zo wordt onder meer antwoord gegeven op de vraag wat de gevolgen zijn van de veranderde BPM-regelgeving in 2005 voor de werknemer die ook privé in een bestelauto rijdt en wordt duidelijk waar de werkgever tegenaan loopt.
Ook wordt beschreven hoe beiden om moeten gaan met de bijtelling privé-gebruik in de loonbelasting in 2006.
Het boek, deel 33 uit de Reeks Financiële Dienstverlening (ISBN 90 13 031994), telt 117 pagina’s en is verkrijgbaar in de boekhandel of via 0570-67.34.44. De uitgave kost _ 25,80, abonnees krijgen 15% korting.

Reageer op dit artikel